raw in sect

Raw In Sect – Kitro (2018)

Οι Raw In Sect επέστρεψαν με το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Kitro”, ένας δίσκος λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους που θα σας κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον.

Μετά τη μεγάλη τους περιοδεία, αριθμώντας 150 εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη, για την προώθηση του προηγούμενου άλμπουμ “Blue Haze”, οι Αθηναίοι έρχονται να μας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.  Από το πρώτο κιόλας άκουσμα των “Astro” και “Therion” μπορούμε να αντιληφθούμε τη δυναμική αυτής της μπάντας με το εγχείρημα που στέφεται με επιτυχία. Αρχικά μπορώ να πω ότι κάτι δεν κολλούσε στο αυτί μου, ίσως αυτό προκύπτει από την πρωτοτυπία στις συνθέσεις τους, αλλά όσο περνούσε η ώρα άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως ο συνδυασμός της Μέταλ μουσικής με την ελληνική παράδοση μπορεί να σε μαγέψει.

Θα χαρακτήριζα το ύφος τους κάτι σαν Heavy Rock με ελληνικό στίχο και Progressive στοιχεία. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ο βαρύς ήχος στις κιθάρες και η δυνατή χροιά του τραγουδιστή, που όποτε του δοθεί η ευκαιρία, φανερώνει με την ερμηνεία του την μεγάλη έκταση στη φωνή του. Φυσικά η εξαιρετική παραγωγή τους, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μπάντες του εξωτερικού.

Οι Raw In Sect είναι μία μπάντα πετυχημένη σε Ελλάδα και εξωτερικό και με τα καταρθώματα τους, που συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, ανεβάζουν τον πήχη και το επίπεδο της ελληνικής σκηνής.

Tracklist

1. Astro
2. Therion
3. Arena
4. Karnavali
5. Kitro
6. Lycanthropy
7. Argonautes
8. Trauma
9. Parapono
10. Phrygia
11. Gramma
12. Fortuna

Βρείτε τους Raw In Sect:

Website: http://www.rawinsect.com/

Facebook: https://www.facebook.com/rawinsect/

Soundcloud: https://soundcloud.com/rawinsect

Instagram: https://www.instagram.com/rawinsect/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOTzUu-ZoDXGh2ZoYvdYrDg

Post Author: RockFist