breathaftercoma

Breath After Coma w/ 10 Code & Loud Silence @ AN Club (27-4-18)

Παρασκευή βράδυ με πολλές υποχρεώσεις για όλους μας, κάτι το οποίο φυσικά και δε λειτούργησε αποτρεπτικά για τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το AN δείχοντας πως στηρίζει τη σκηνή.

loudΗ ώρα έχει πάει 9.30 και σιγά σιγά η προσέλευση γίνεται πιο έντονη. Ύστερα από μερικά λεπτά στη σκηνή ανεβαίνουν οι Loud Silence. Ένα συγκρότημα που πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις. Ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους και της ζωντάνιας που βγάζουν στη σκηνή, σε συνδυασμό με τις δυναμικές τους συνθέσεις, κάνουν την μπάντα πολύ αγαπητή στο κοινό. Οι κραυγές, το headbanging και τα χειροκροτήματα πάνε κι έρχονται και όλοι δείχνουν να το απολαμβάνουν. Ο ήχος τους προσεγμένος και πολύ γεμάτος παρά την αλλαγή στη σύνθεση τους όπου πλέον αποτελούνται από μία κιθάρα. Οι Loud Silence απέδειξαν μία ακόμα φορά ότι αποτελούν ένα από τα ανερχόμενα σχήματα της σκηνής και θα μας απασχολήσουν ξανά στο άμεσο μέλλον.

Setlist

1) Vortex
2) Lupus and Luna
3)Veritas
4) G
5) Bugbear

10codeΜετά από το δυνατό μισάωρο που μας πρόσφεραν οι Loud Silence, στη σκηνή ανεβαίνουν οι 10 Code μία κατά κύριο λόγο alternative rock μπάντα που είχα την τύχη να παρακολουθήσω live για πρώτη φορα. Τα στοιχεία της μουσικής τους είναι σαφώς επηρεασμένα από το χώρο του Grunge και Stoner. Πολύ καλή σκηνική παρουσία με συνθέσεις που σου αποτυπώνονται στο μυαλό. Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε η φωνή του τραγουδιστή της μπάντας ο οποίος με την ιδιαίτερη χροιά του έδενε άψογα στο ύφος της μουσικής. Ο ήχος τους εκείνο το βράδυ πιστεύω πως τους αδίκησε, μιας και ήταν αρκετά δυνατά με “πριμαριστές” κιθάρες και πολλά σημεία των τραγουδιών τους ίσως χάνονταν. Αναμένουμε λοιπόν και την επόμενη εμφάνιση τους, να τους απολαύσουμε ως headliners και με μεγαλύτερο set.

Setlist
1. The Connection
2. Another Way
3. I Rule the World (new)
4. Inside your Head (new)
5. (new)
6. Animal Crisis
7. Transmitter
8. Swiftlets
9. Superman’s Cape
10. (new)
breathΗ ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε λοιπόν. Οι Breath After Coma on stage με το κοινό να έχιε γεμίσει ασφηκτικά το μαγαζί δείχνοντας από τις πρώτες νότες την αγάπη τους γι αυτό το συγκρότημα. Ο ήχος τους τρομερός, όλα ακούγονταν ξεκάθαρα με την παραμικρή λεπτομέρεια να κάνει τη διαφορά. Εντυπωσιακό performance και εκρηκτική σκηνική παρουσία, που δίνουν τον αέρα μιας μπάντας βγαλμένη από…άλλο πλανήτη!
Η μία επιτύχια μετά την άλλη αποδεικτύουν ότι τα παιδιά ξέρουν να παίζουν, να γράφουν και να αναδεικνύουν τη μουσική τους. Χαρακτήριστικό τους η “γκρούβα” στα τύμπανα με τον ήχο του ταμπούρου και της μπότας πραγματικά να “σκοτώνουν”. Όμορφες κιθαριστικές μελωδίες και με έναν frontman που απλά…το χει ρε παιδί μου, και θα κερδίσει και τον πλέον απαιτητικό ακροατή. Στο An επικρατεί πανικός και όταν περνάς ευχάριστα, ο χρόνος δυστυχώς περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Φυσικά οι Breath After Coma δεν άφησαν τους fans παροπονεμένους και βγήκαν για το encore παίζοντας ξανά το “I, The Animal” και μας απέδειξαν ότι κυριολεκτικά τα ΣΠΑΝΕ!
Setlist

drums

1.I, The Animal
2.Face To The Floor
3.Yellow Sky
4.Dungan Harris
5.Four/Three
6.Everyday King
7.Adoration
8.Ropes
9.Make Amends
10.I Dare Say
11.Levitaded
12.Leaders
13.Fool
14.Fake Gun
Encore
I Am The Animal

Περισσότερες φωτογραφίες: https://www.facebook.com/pg/Photo-Fist-Photography-1159307987513081/photos/?tab=album&album_id=1538005302976679

 

Post Author: RockFist